Sluzbeni-novi-logo-za-web

Pannonians-put

Završena 2. sezona Radijskog mosta OSSO!

Krajem 2022. godine završena je 2.sezona emisija Radijski most Osijek - Sombor . Emisijom emitiranom koncem godine projekt koji je sufinancirala Osječko-baranjska Županija, posljednji puta smo promovirali turističke, kulturne, gospodarske, sportske i druge potencijale naše Županije. Sve emisije možete poslušati na linkovima: https://osijek-danas.com/?s=radijski+most+
OSSO-1-534x462

Završen 1. sezona emisija "Radijski most Osijek - Sombor!

Završetkom 2021. godine završen je i serijal emisija Radijski most Osijek SOmbor koji je uređivala naša udruga , a emitirana je na valovima Novog Radija Sombor.  Sve emisije možete poslušati na Youtube kanalu Novog radio Sombor  https://www.youtube.com/@noviradiosombor9962/videos
osso

Nova turistička brošura!!

Naša udruga u suradnji sa TZ OBŽ tiskala je novu turističku brošuru pod nazivom "Posjeti Osijek i hrvatsko Podunavlje" u kojoj predstavljamo i promoviramo destinacije i izlete koje naši turisti i gosti mogu obići. Brošura je rađena za potrebe prezentacije turističkim agencijama koje bi ove izlete stavile u svoje programe za 2018.godinu

NOVO IME UDRUGE!

Na Skupštini udruge, održanoj 19.02.2018.g odlučeno je da udruga promijeni ime te se od toga dana udruga zove PANNONIANS - PUT. Kako je do sada udruga MK Pannonians radila u sklopu udruge PUT Centar regionalnog razvoja, odlučeno je da se preimenuje naziv te se izmjeni Statut u kojem je sada njime određeno kojim aktivnostima će se udruga baviti. Temeljem toga izmijenjen je i Statut u dijelu koji govori o djelatnostima i ciljevima udruge. Izabrano je i novo vodstvo, za tajnika Adam Varga, dopredsjednika Dragutin Jadan i predsjednika Siniša Maurus.
Svi potrebni dokumenti predani su Uredu državne uprave, kao i Završni račun za 2017.godinu.

Nova knjiga u izdanju udruge PUT!

Naša udruga, izdala je novu knjigu Siniše Maurusa "Europa na dva kotača" To je njegova druga knjiga putopisa koja na jednostavan način opisuje gradove i mjesta koja je obišao motorom.
24294375_541975236136130_1711125456001593652_n

Nova Moto-ciklo turistička karta!

Nakon Moto-ciklo turističke karte Osječko-baranjske Županije, izdali smo kartu i za Vukovarsko-srijemsku Županiju. Ova praktična i korisna turistička brošura na jednostavan način predstavlja destinaciju istočne Slavonije koju vrijedi posjetiti.

Predstavljanje na sajmu turizma Place2go u Zagrebu!

Naša udruga predstavila se na Međunarodnom sajmu turizma "PLACE2GO" koji se održao 17.-19.03.2017. u Zagrebu. Na sajmu smo predstavili knjigu Venoxom po Europi i Moto-ciklo turističku kartu osječko-baranjske županije.

Moto-ciklo turistička karta osječko-baranjske županije!

Put Centar regionalnog razvoja i MK Pannonians su  izradili i tiskali  prvu "Moto-ciklo turističku kartu Osječko-baranjske županije" koja  na jednostavan i konkretan način upoznaje sve turiste i goste ove županije sa najljepšim rutama, biker friendly smještajem, općinama i gradovima koji pružaju velike mogućnosti za ugodan boravak i atraktivne vožnje. Karte možete preuzeti u Turističkim zajednicama općina i gradova OBŽ-a.

Održana izložba fotografija udruge PUT!

U našem već stalnom objektu The Kavana 11.12.2015. održana je izložba fotografija fotografa Danijela Šimunovića - Šime pod nazivom "Ljepota žene - Ogledalo duše". Kritiku na izložbu dao je Zvonko Penović, a u zabavnom dijelu nastupao je Bojan Lalić.

Promocija knjige "Venoxom po Europi"!

U ugodnom ambijentu The Kavane odrzana je promocija knjige "Venoxom po Europi" i izlozba slika Danke Jagodic Sulhof. Promociju je vodila Tihomila Jovanovic, a likovnu recenziju za izlozbu dao je Zvonko Penovic.Glazbeni dio upotpunio je trio Ivica Bilac - ritam sekcija, Vice Đapić - gitara i Ivana Vila - vokal

Održana tribina PUT-a!

U srijedu 12.11.2014.g održana je u prostoriji The Kavane u Osijeku, javna trbina pod nazivom " Egipat - Put u zemlju faraona". Pred prepunom dvoranom, predavanje je održao Mohamed Hatem profesor arheologije iz Kaira (Egipat). Svoje viđenje, očima egipčanina, kroz živopisne slike približio je svoju zemlju, običaje, tradiciju i povijest prisutnima.